2023-08-28 06:00Press release

Cybersikkerhedskoncernen Truesec får ny dansk CEO med opkøb

Anna Averud, CEO Truesec Group & Alice Leth Sørensen, CEO Truesec DanmarkAnna Averud, CEO Truesec Group & Alice Leth Sørensen, CEO Truesec Danmark

Truesec udpeger Alice Leth Sørensen som ny CEO for cybersikkerhedskoncernens afdeling i Danmark, der sker som følge af Truesecs nylige opkøb af danske Venzo Cyber Security.

 

Den svenske cybersikkerhedskoncern Truesec udpeger per 1. august 2023 danske Alice Leth Sørensen som ny CEO for deres danske afdeling.

 

Udnævnelsen sker i forbindelse med Truesecs nylige opkøb af den danske cybersikkerhedsvirksomhed Venzo Cyber Security i juni i år, som Alice Leth Sørensen var med til at stifte i 2020.

 

“Vi er glade for, at Alice Leth Sørensen indtræder som vores nye CEO i Danmark. Hun kommer med bred erfaring inden for cybersikkerhed, og vi ser frem til samarbejdet med hende og vores nye danske team. Nu hvor trusselsniveauet blandt andet er påvirket af geopolitisk turbulens i verden, er det vigtigere end nogensinde at styrke cybersikkerheden. Det gør vi med opkøbet og Alice i spidsen, så vi bliver en endnu stærkere cyberpartner i både Danmark og Norden,” fortæller Anna Averud, CEO for Truesec Group.

 

Opkøbet sker som led i at gøre Truesec til en førende nordeuropæisk spiller på markedet for it-sikkerhed i en tid, hvor cybertruslen i Danmark vurderes til at være ekstraordinært høj for både virksomheder og borgere af Center for Cybersikkerhed.

 

Truesecs styrkede danske afdeling tæller nu knap 40 ansatte, som skal arbejde med it-sikkerhed på både operationelt, strategisk og taktisk niveau for en kundeportefølje, der består af store danske virksomheder inden for bl.a. medicinal-, finans- og fødevarebrancherne.

 

Erfarne it-kræfter i spidsen for dansk marked

Alice Leth Sørensen har 13 års erfaring inden for cybersikkerhed og kommer fra en tidligere stilling som Managing Director for Venzo Cyber Security, som hun også var med til at stifte i 2020. Inden da stod hun i spidsen for NNIT’s Global Security & SAP-område.

 

”Som en af Venzo Cyber Securitys stiftere er jeg stolt af, at vi på så kort tid har været i stand til at udvikle den fælles sikkerhedsekspertise, som vi nu kan tilbyde under Truesecs faner. Jeg ser frem til at løfte Truesecs danske indsats på området, hvor vi kommer til at stå endnu stærkere som betroet cyberpartner for både virksomheder og organisationer med et større hold af eksperter, der knokler for at gøre it-Danmark endnu sikrere,” siger Alice Leth Sørensen, CEO for Truesec i Danmark.

 

Morten von Seelen, der tidligere var CEO for Truesec Danmark og var med til at drive virksomhedens vækst i Danmark det seneste halvandet år, indtræder i forbindelse med opkøbet en rolle med fokus på at udvikle Truesecs globale forretning.


About Truesec Group

Truesec er en global cybersikkerhedskoncern med et klart formål: At skabe et mere sikkert samfund ved at forebygge cyberangreb. Truesec blev stiftet i 2005 og beskæftiger i dag mere end 300 cybersikkerhedsspecialister i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland og USA. Læs mere på www.truesec.com.


Contacts

Jennie Mattar
Press Contact
Jennie Mattar