2023-06-01 14:20Press release

Truesec opkøber danske Venzo Cyber Security A/S

Truesec - Venzo

Det svenske it-sikkerhedsfirma Truesec opkøber den danske virksomhed Venzo Cyber Security A/S. Det sker som led i at styrke selskabets position som en foretrukken cyberpartner i Nordeuropa, forebygge cyberangreb og minimere de sikkerhedsmæssige konsekvenser. 
 
Truesecs opkøb af Venzo Cyber Security A/S, der er et tidligere Venzo Group-selskab, markerer et vigtigt skridt for Truesec i deres mission om at skabe en sikker digital fremtid samt styrke selskabets cybersikkerhedskompetencer yderligere.  
 
"Opkøbet af Venzo Cyber Security A/S forbedrer vores kompetencer inden for cyberforsvar betydeligt og gør os i stand til bedre at beskytte samfundet mod cyberangreb. Vi er glade for at byde teamet velkommen hos Truesec, da deres ekspertise kombineret med vores cyberspecialister i Danmark vil gøre en betydelig forskel i arbejdet mod at skabe et mere sikkert samfund for alle organisationer i Danmark og Nordeuropa," siger Anna Averud, der er CEO for Truesec Group. 
 
"Vi er glade for at have fundet en ny ejer til vores koncernselskab, Venzo Cyber Security A/S, og vi er meget glade på teamets vegne. I Truesec bliver de en del af et dedikeret sikkerhedsfirma med en global rækkevidde, mens VENZO fortsætter med at forfølge vores strategi om at levere store digitale transformationsprogrammer i Danmark og Norden," siger Søren Luplau-Pagh, CEO for VENZO Group. 
 
"Dette er et vigtigt skridt fremad og vil yderligere styrke Truesecs ydelser i Danmark og Norden. Hos Truesec er vores ambition at sikre det europæiske samfund mod cyberangreb. Med vores stærke team er vi bedre rustet til proaktivt at forhindre cyberangreb og minimere deres indvirkning," siger Morten von Seelen, CEO for Truesec Danmark. 
 
Opkøbet forventes at være afsluttet 2023-06-01.  
 
For yderligere information, kontakt venligst:  
Jennie Mattar
CMO, Truesec
jennie.mattar@truesec.com
+46-72 858 88 78 
 
Anna Averud 
CEO, Truesec 
anna.averud@truesec.com

+46-70 918 30 48 
 
Søren Luplau-Pagh 
Group CEO, VENZO A/S
slp@venzo.com 
+45 20 28 56 73

 

Om Venzo Cyber Security A/S 
Venzo Cyber security A/S blev grundlagt i 2020 som en del af Venzo Group, der er førende inden for digital forandring. Venzo Cyber Security A/S er fokuseret på at beskytte virksomheder og offentlige kunder mod cybertrusler. I dag har Venzo Cyber Security A/S opnået en stærk position på det danske marked ved at levere sikkerhedsrådgivning, løsninger og managed services af høj kvalitet.


About Truesec Group

Truesec er en global cybersikkerhedsvirksomhed med et klart formål: At skabe et mere sikkert samfund ved at forebygge cyberangreb. Siden grundlæggelsen i 2005 har Truesec opnået et stærkt omdømme og vundet tillid hos organisationer verden over. I dag består Truesec af over 300 dedikerede cyberspecialister i Sverige, USA, Danmark, Finland og Tyskland - der dækker hele spektret af cybersikkerhed. www.truesec.com


Contacts

Jennie Mattar
Press Contact
Jennie Mattar
Anna Averud
CEO, Truesec Group
Anna Averud